Onni Rajaniemi & Antikyyniset

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/02/2020
21:00

Kategoriat


Onni Rajaniemi & Antikyyniset on laulaja-lauluntekijä Onni Rajaniemen yhtye, joka soittaa folkin ja seitinohuen psykedelian sekaista suomirockia ja helinäpoppia. Voimatrio rakentaa energisellä ja vivahteikkaalla soitollaan siltaa Rajaniemen debyyttialbumi Syksyn (2017) akustisuuden ja uusimman Mä näin liian kauas-albumin (2019) sähköisyyden välille ajoittain metelöiden kuin 1990-luku ei olisi koskaan päättynytkään. Rajaniemen lauluissa päätään nostavat niin nuoruuden naiivi itsevarmuus kuin epävarmuus, pakahduttava ilo ja suru, sekä hämmennys maailmasta, jossa on samalla ihanan vaikeaa ja kauhistuttavan helppoa elää. Onni Rajaniemi & Antikyyniset manaa soitollaan ja laulullaan esiin ne tunteet, joita usein häpeämme näyttää ulospäin.

Tsekkaa lisää täältä:https://www.facebook.com/lauluonni/
Onni Rajaniemi – laulu ja kitara
Anssi Vättö – basso
Johannes Latva – rummut

——–

Onni Rajaniemi & Antikyyniset is a band from singer-songwriter Onni Rajaniemi. They play Folk and psychedelic  Finnish rock and pop.

Check more from here:https://www.facebook.com/lauluonni/

Onni Rajaniemi – vocals and guitar
Anssi Vättö – bass
Johannes Latva – drums

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja atribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>