Hollantilainen merimies perinteikkään korttelikapakan ruoriin – Huurupiilo vaihtoi omistajaa

Tampereen Kalevan kaupunginosassa sijaitseva Huurupiilo vaihtoi omistajaa 18.7.2016, kun maineikasta korttelikapakkaa alkoi luotsata Blues Barista tuttu Patrick Kramer.

Monipuolisena musiikkipubina tunnettu pikkuinen korttelikapakka Huurupiilo sai maanantaina 18.7.2016 kolmannen omistajansa, kun Hollannista 11 vuotta sitten Suomeen muuttanut Patrick Kramer asettui oluthanojen varteen. Hollannissa asuessaan Patrick työskenteli mm. merimiehenä ja monet tuntevat hänet Rautatienkadulla sijaitsevasta Blues Barista eli Gobi Desert Canoe Clubista, jossa hän työskenteli lähes saman 11 vuotta.

Huurupiilo tuntui heti ensikäynnillä kotoisalta. Se on sopivan pieni ja juuri keskustan kiireen ulkopuolella”, Patrick kertoo.

Kalevassa Nyyrikintiellä toimivan Huurupiilon perusti vuonna 2004 Jyrki Paavola ja neljä vuotta sitten sen uudeksi isännäksi alkoi Riku Hakala. Huurupiilo on tunnettu aktiivisena keikkapaikkana ja vaikka tilat ovat pienet, vetää Huurupiilo bändejä kauempaakin Suomesta ja keikkoja on jo nyt tiedossa ensi vuoden helmikuulle saakka.

Patrickin tavoitteena on pitää yllä Huurupiilon monipuolista elävän musiikin tarjontaa sekä pubin mainetta viihtyisänä korttelikapakkana, jossa on musiikin lisäksi tarjolla esittävää taidetta sekä tietovisoja.

Uudistusten kohteena on sen sijaan juomavalikoima, johon Patrick tuo päivän hengen mukaan mm. enemmän pienpanimoiden tuotteita sekä laajemman valikoiman tummia oluita sekä vehnä- ja pale ale -oluita. Tarjolla on lisäkis Blues Barin asiakkaiden tuntema, Patrickin kehittämä, Hammaspesu-shotti. Myös Huurupiilon tunnelma kansainvälistyy entisestään, koska hollantilainen Patrik puhuu viittä kieltä.

—————————-
Teksti:
Pirkko Laitinen, Huurupiilon viestintäapu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja atribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>